Frokost i Randers

Lad os byde på en skøn frokost i Randers.

Der kan være mange anledninger til at nyde en god frokost og vi tilbyder fredage og lørdage på skøn frokost i Randers for både små og store selskaber.

Det er muligt at nyde jeres frokost i restauranten eller udenfor under markiserne, hvis vejret tillader det.  

Frokost-i-randers.jpg

Den gode frokost i Randers

For os er den gode frokost mindst lige så vigtig som den gode aftensmad og vi ændrer løbende i vores frokostretter, så sæsonens råvarer kan komme til deres ret. Som gæst hos os vil du, udover sæsonens retter, også møde vores signaturretter. Det er retter, som har været med os helt fra starten og som vores gæster bliver ved med at efterspørge.

Vores signaturretter er klassikere, som vi har sat vores eget præg på. Her kan f.eks. nævnes Læsø Tarteletten, som er en egnsret fra Johannes barndomsø Læsø. Den oprindelige ret har fået en opgradering og tilretning og er i dag en af vores mest solgte retter, både til frokost og aftensmad i Randers.

Spis frokost i Randers med friske og lokale råvarer

Når du nyder din frokost hos os i Randers kan du være sikker på, at vi kun serverer frisk danskfanget fisk og skaldyr, samt godt kød fra lokale leverandører, som vi har tillid til.

Til at ledsage din frokost tilbyder vi et vekslende udvalg af spændende specialøl fra lokale og udenlandske bryggerier, alle udvalgt med stor omhu og omtanke for den samlede oplevelse af frokostmåltidet.

Årets frokostrestaurant 2016

For os er det vigtigste glade gæster og vi går gerne langt for gæsten.
Derfor er vi også meget stolte af, at Bistroteket i 2016 vandt ”Årets frokostrestaurant” i Den Danske Spiseguide.

Den Danske Spiseguide skrev i sin bedømmelse:

”Basis er dansk, udførelsen påpasselig og upåklagelig, stemningen inkluderende og det gode frokostbreak er sikket og vist.”

Dét er vi hammer stolte af!