Jul og nytår

Takeaway jul og Nytår 2016

Julemenu, anrettet på fade minimum 6 personer

  • Gravad hvid fisk med sennepsmayo, malt og græskar
  • Skaldyrsfromage med dild
  • Confiteret andelår med pommes dauphnois og sprød kål
  • Kirsebærmazerin med vaniljecreme

300kr

Tilkøb

  • Julesild, kaperscreme og rugbrød
  • 3 gode oste med sødt og sprødt
  • Portvinsmarineret kalv som carpaccio med juleslaw 45kr pr ret
  • Hjemmebagt hvedebrød og smør 15kr pr person

Nytårsmenu, du anretter og varmer selv efter vores anvisninger

  • Hummerbisque med jomfruhummerhaler, bagt hvid fisk og urter
  • Bøf af oksemørbrad med kartoffelpure, bagte skalotter og trøffelsauce
  • Gateau marcel og passionsfrugt
  • Hjemmebagt brød

375kr

Tilkøb

  • ½ kogt sorthummer med salat og mayo 150kr (istedet for suppe +50kr)
  • Foie gras terrine med blommekompot 150kr
  • Snacks til nytårstalen 45kr
  • Ægte caviar 15 g dåse 245 kr