Mad ud af huset

Bistro- hapsere, til veninderne, vinsmagningen eller reception

Kan bestilles til minimum 12 pers.

Lille Hapsebrættet:

  • 3 slags charcuterie
  • 2 slags god ost
  • 2 slags dippe dyp
  • Gode oliven
  • Brød
    115kr pr person

Ekstra haps haps

  • Saltmandler og Rugchips med dip
  • Sprød Toast med cremet hønsesalat
  • Sprød Toast med rosa okse og trøffelmayo
  • Sprød Toast med røget laks
    25kr pr stk

Bistro hapsere skal bestilles inden kl 12 dagen før ønsket afhentning

Den Gode Nemme, til fødselsdag, familiehygge eller fest

  • Rimmet hvid fisk med syrnet fløde, grøn olie, maltcrumble og sprød frisse
  • Stegt carpaccio af kalv med trøffelmayo, tør ost og sprød frisse
  • Rosastegt kalvefilet med kartoffel gratin, svampesauce og grønne bønner i vinaigrette
  • Stegt unghanebryst, varm perlebygsalat med svampe, supreme sauce og årstidens grønt
  • Vanilje panna cotta med knas og kompot af årstidens frugt
  • 3 gode oste med sødt og sprødt

3 retter Valgfri forret, hovedret og dessert – 295 kr pr person
4 retter 2 valgfri forretter ell. desserter og 1 hovedret 345 kr pr person
Minimum 12 personer

Kold Buffet

  • Rosa okse i tynde skiver, parmesan, trøffelmayo og salat
  • Laks med sprøde urter
  • Kyllingesalat cæsarstyle
  • Middelhavssalat med soltørrede oliven og sherryvinegrette
  • To slags gode oste med sødt
  • Vaniljepannacotta med knas

315kr pr person ved minimum 12 personer

Varm buffet:

  • Hjemmerøget færøsk laks med sprøde urter
  • Sæsonens grønt som kold salat med krydderurter, saltmandler og salt ost
  • Porchetta af gris rullet med krydderurter
  • Rosastegt kalvefilet
  • Flødebagte kartofler
  • Middelhavssalat med soltørrede oliven og sherryvinagrette
  • Chokoladebrownie med karamel, frugt og knas
  • Langtidshævet Hvedebrød

395kr

Sommerbuffet

  • Saftige pilselv rejer med frisk citron og aioli
  • Varmrøget fisk med radiser, grønne ærter og rygeost
  • Stegt unghane med timian og citrusskal
  • Rosastegt oksecuvette med bagte løg og balsamico
  • Salat af agurk, salt ost og dild
  • Middelhavssalat med soltørrede oliven og sherryvinagrette
  • Kold kartoffelsalat med krydderurter og sennepsmarinade
  • Langtidshævet Hvedebrød
  • Koldskålspannacotta med bær og knas

450kr

Vinterbuffet

  • Tørret skinke med sprød salat vendt I honning vinagrette
  • Grillet rød tun med tomatmayo og urter
  • Rødvinsbraisseret hane i kraftig sauce
  • Rosastegt oksetyksteg med rosmarin og små løg
  • Lun perlebygssalat med ristede svampe
  • Blomkål med saltede mandler og tørrede tranebær
  • Bagte rødder med persillepesto og hasselnødder
  • Langtidshævet Hvedebrød
  • Mørk chokolademousse med citrusfrugter og knas

450kr

Obs; Alt anrettes på fade, varmretten i alubakker, dog skal varme kødstykker skæres ved servering. Det er muligt at få anrettet på vores porcelænsfade man selv returnerer til restauranten, eller neutral engangsservice der kan smides ud.
Maden afhentes i Rosengade 2. Eller leveres indenfor 10km for 350kr
Den Gode Nemme, og alle buffeter skal bestilles 5 dage inden.
Vi forbeholder os ret til at melde udsolgt
Tilkøb af kok 350kr I timen