Aften menuen

Aften Fra 17.00 – Sent

Forretter

Læsø tartelet – 115 kr
Rødspættefilet, jomfruhummer, butterdej

Moules – 95 kr
Dampede blåmuslinger

Carpaccio – 110 kr
Kalveinderlår, trøffelmayo, oliven

Chevre Chaud – 85 kr
Varm gedeost på grøn salat

Rørt tartar af kalv – 120 kr
Kalveinderlår, rug, peberrod, estragon & agurk

Stegt Foie gras – 135 kr
Stegt Foie gras, brioche & frugtkompot

Hovedretter

Fuglen – 215 kr

Fisken – 225 kr

Oksen – 225 kr

Grisen – 215 kr

Bøffen – 325 kr
300 g dansk kalve-ribeye. Flamberet ved bordet med bearnaise, portvinssauce og sprøde fritter

 

Vores hovedretter varierer alt efter sæson, humør og slagterens udvalg – Se spejlet for dagens udvalg.

Snacks

Saltede mandler – 35 kr

Oliven – 35 kr

Rugbrødschips med dip – 35 kr

Sødt & Ost

Gateau marcel – 95 kr
Chokoladekage , vaniljeparfait

Dagens søde – 75 kr
Spørg din tjener

Kiksekage – 70 kr
Kiks, smør, chokolade og orange

Udvalg af oste – 115 kr
4-6 Europæiske oste

Petit four 3 stk – 35 kr

Aftenens 3-retters Menu 350kr

– Varierer fra aften til aften – spørg din tjener

Den Gode Vinmenu 200kr

Den Fantastiske Vinmenu 300kr